Tabata - Foodpoint
UGENS RET

UGENS RET

Ugens ret  -  uge 18

Luksus Rødspættefilet

Luksus sprødstegt rødspættefilet drysset med urtesalt, serveres med frisk citron, syltede drueagurker & hjemmelavet sauce tartare med kapers & krydderurter.


Som tilbehør vælg mellem:

- Tabatas kartoffelkompot med bacon, løg og persille

- Sprøde fritter drysset med urtesalt.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 19

Butter Chicken

Autentisk Butter Chicken med masser af varme krydderier, krydrede gulerødder & saftigt kyllingebryst. Serveres med basmatis ris & mango chutney.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 20

Glad Gris

Langtidsbraiseret glad dansk grissebasse, med letrøget bbq sauce, knuste flæskesvær. Serveres med stegte kartofler, Tabatas ærtehummus, og hjemmelavet aioli.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 21

Græske Frikadeller

Smagfulde hjemmelavet græske frikadeller, lavet med oksekød, feta, tomat & løg. Dertil serveres bådekartofler, hjemmelavet tzatziki, sidst men ikke mindst, salat med melon, grønkål & feta. 


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Takeaway Højbjerg - Ugens ret - Lækker takeaway - Takeaway Højbjerg - Tabata Højbjerg - Nem aftensmad - Hent mad Højbjerg

UGENS RET

Tabata Foodpoint skifter ugens ret hver mandag - ugen ud.

Tabata nyskaber elskede klassikere og kreerer nye livretter, simreretter - en verden af smag.

Det kunne evt. være tarteletter med høns i asparges, hvor man får de lækreste store butterdejsskaller.


Et par af favoritterne er Tabatas gryde, som består af braiseret okse, bacon, cocktailpølser, peberfrugt, gulerødder, champignon & med den mest creme kartoffelmos på siden & syltede grønt.

Vikinge gryde, som også er en favorit, består af braiseret gris, bacon, cocktailpølser, gulerødder, svampe. Gryden serveres med ris eller sprøde fritter, og syltede grønt på siden.